zondag 13 januari 2008

Updates Photoshop Elements en Kuler

Photoshop Elements
Adobe brengt binnenkort de nieuwe Photoshop Elements voor de Mac uit. En jawel ook voor de Intel-mac en bovendien komt Adobe Bridge ook mee. Ik ben altijd al een fan geweest van Photoshop Elements. Beschik je over Photoshop kennis en zit je krap bij kas dan heb je voor minder dan 100 euri een behoorlijk knap beeldbewerkingsprogramma. Want vergeet niet dat Elements beschikt over de CamerRAW plug-in, aanpassingslagen, geavanceerde retouchegereedschappen, paden etc Het bestandformaat is gewoon .psd en de kleurruimte kan op AdobeRGB ingesteld worden. Het enige wat je direct gaat missen zijn laagmaskers. Maar ook daar is een mouw aan te passen.

Kuler voor Dreamweaver
Op het blog van John Nack las ik dat Kuler RIA ook voor Dreamweaver gratis beschikbaar is. Nu alleen nog wachten op Photoshop. Maar met een :-) liet hij al doorschemeren dat ook dat niet lang op zich zal laten wachten.
Klik op de onderstaande link.
http://www.webassist.com/professional/products/productdetails.asp?PID=147&RID=968&utm_source=wa_home_page&utm_medium=fma&utm_campaign=Kuler_launch

Geen opmerkingen: